Kiemelt ajánlatok

Kőtenger Panzió

Elisabeth apartman

Platán Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Spirit Apartman

Bónom-zugi nyaraló

Garzó Tanya Vendégház

Csali Vendégház Tisza-tó

Életfa vendégház

Legénd Üdülőfalu

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Puskás Vendégház és Családi Pince

Szalóki Üdülőház

Két Jóbarát Apartmanház

Balogh-Szatmári Kúria

Fekete Macska Panzió

Hanga Vendégház

Margaréta Apartman Ház

Lipták Üdülőház

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Gergelyiugornya, Gulácsi u. 16.

Kertes családi ház a gergelyiugornyai üdülőrészen, az Atlantika Vízividámparktól 200 m-re, a tiszai szabad strandtól 500 m-re

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: 06-70-453-4126
Mobil:
E-mail cím: juhaszaniko@namenynet.hu
Weboldal:

Szálláshely bemutatása:

Vásárosnamény-Gergelyiugornyán, a Felső-Tisza legjelentősebb nyaralótelepén várja szálláshelyünk a Tisza, a homokos part, az élményfürdő, a csodálatos Berek kedvelőit.

A Lipták Üdülőház a gergelyiugornyai üdülőrészen, az Atlantika Vízividámparktól 200 m-re, a tiszai szabad strandtól 500 m-re található. Kertes családi ház, a pihenés, kikapcsolódás kellékeivel felszerelt, nagy, füves udvarral, pihenőkerttel, tollas- és röplabdapályával, gyerekeknek homokozóval, mászókával, hintával felszerelve.

Elhelyezés: 2 db. 2 ágyas, 1 db. 4 ágyas modern bútorokkal berendezett szobában, fürdőszobával, felszerelt konyhával, ebédlővel.

Ellátás: önellátás

Nyitva tartás: egész évben

A vendégház tulajdonosa túravezetői jogosítvánnyal rendelkezik a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzetben.

Környék, programlehetőségek:

Vásárosnamény, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legjobb turisztikai adottságokkal rendelkező települése, itt torkollik a Szamos és a Kraszna a Tiszába. Vásárosnaményt a Bereg kapujaként is szokták emlegetni, a Felső-Tisza vidék legjelentősebb üdülőterületeként van számon tartva. A gergelyiugornyai Tisza-part homokfövenyes strandját évente több tízezren keresik fel strandolás céljából. A part körül közel 400 fából készült, lábakra emelt üdülőház valóságos üdülőfaluvá varázsolja a part körüli területet. A szabad strandhoz közel számos szórakozóhely, vendéglátóegység, étterem kínál színvonalas szolgáltatást az idelátogató nyaralóknak.


   


Vissza a kereséshez »